Ajankohtaista

Uncategorized

Kuningaskärppä OTAXIn tiimiin mukaan!

Kärppäguru Jari Piku Viuhkola on mukana OTAXI -tiimissä 25.-27.5. viikonloppuna suuressa haasteessa. NUTS Karhunkierros järjestetään Kuusamon maisemissa, Oulangan kansallispuiston luonnossa, Karhunkierroksen jylhillä poluilla. Polkujuoksumatkat ovat 31, 53, 80 ja 160 kilometriä.

Viuhkola vieraili OTAXI -toimistolla haastateltavana tulevasta koitoksesta. Mistä idea tapahtumaan lähti? ”Alkutalvesta kavereiden kanssa tapahtumasta alettiin puhumaan, ja lopulta päätettiin porukalla osallistua. Olen itse ensimmäistä kertaa mukana juoksemassa NUTSissa.”, Viuhkola kertoo. Kuinka sitten tapahtumaan valmistautuminen, mitä harjoitteluun on sisältynyt? ”Talven ajan olen säännöllisesti lenkkeillyt sekä liikkunut monipuolisesti. Innolla olen lähdössä tapahtumaan haastamaan itseäni.”, Viuhkola jatkaa.

OTAXI -tiimin odotuksista ja terveisistä kysyttäessä, vastaus tulee nopeasti ja varmasti. ”OTAXI -joukkueessa on hyvä fiilis ja juoksijat ovat kunnossa, luottavaisina lähdemme reissuun ja koitosta kohti. Terveisiä ja liikunnan iloa kaikille!”

Toivotetaan tiimille onnea koitokseen. Seuraamalla OTAXIn Facebook ja Instagram sivuja, voit myös osallistua tulevaan Kuningaskärppä-aiheiseen kisaan. Kisa julkaistaan lähipäivinä.

Karhunkierroksella Viuhkolan kanssa OTAXIn toimitusjohtaja Ville-Veikko Pohjola.

Uncategorized

Uusi taksimittari otettu käyttöön

Uusi Semelin M2 Touch taksimittari on rantautunut Ouluun. Taksimittari on asennettuna ja käytössä jo ensimmäisessä taksiautossa. Semelin taksimittari on kosketusnäytöllinen, sisältäen pikavalintamahdollisuudet – unohtamatta normaalia näppäimistöä. Taksimittari on 4G, GPS, Bluetooth ja taksaeditorivalmiudella. Helppokäyttöinen ja laadukas!

Uncategorized

OTAXI ja Tunturiviihde Oy markkinointiyhteistyössä

OTAXI ja Tunturiviihde Oy ovat sopineet laajasta markkinointiyhteistyöstä. Yhteistyö on vuoden mittainen ja näin erityisen mittava, näkyvä ja nykyaikainen.

Yhteistyö on hyvin näkyvissä OTAXI -brändin autoissa, joissa oikean puolen takasivuikkunassa näkyy huoliteltu Bar IHKU tarra. Bar IHKU löytyy Oulun lisäksi myös Tampereelta, Leviltä ja toukokuun 2018 alusta myös Helsingistä. Iskeviä ja mieleenpainuvia ”Kaikki taksit vievät Ihkuun”, Tällä taksilla Torikadulle” ja ”Matkalla Ihkuun” tarroja on asennettu Oulussa takseihin huikeat määrät, yli 300 autoon.

OTAXI tarjoaa mainospaikkoja ja näkyvyyttä vapaisiin ikkunapaikkoihin. Mainospaikkoja ovat takaikkuna, oikea takasivuikkuna, vasen takasivuikkuna sekä auton kyljet. Soita meille toimistolle puh. 08-370 073 ja kysy lisää! Yhteyttä voit ottaa myös lomakkeella täältä.

Kuvassa Tunturiviihde Oy toimitusjohtaja Tomi Keisala ja OTAXI toimitusjohtaja Ville-Veikko Pohjola.

Uncategorized

OTAXI -kuljettajakoulutus

OTAXI -kuljettajakoulutus järjestetään jälleen kesäkuussa. Kuljettajakoulutuksen jälkeen sinulla on valmiudet toimia kuljettajana OTAXI -takseissa, töitä riittää varmasti!

OTAXIssa panostamme asiakaspalveluun, luotettavuuteen ja laatuun. Jos tunnet nämä itsellesi sopivaksi, tervetuloa tiimiin mukaan! Koulutus järjestetään 11.-15.6.2018 ja koulutuksen kustannus on ainoastaan 540 € sis. alv.

Koulutuspaikka: Driving Team Oulu, Patela
Sisältää: taksinkuljettajan ammattipätevyys-koulutus, paikallistuntemuskoe, OTAXI -brändikoulutus

Ilmottautuminen https://kuljettajaopetus.fi/driv (kohdasta Perustason ammattipätevyys)
Lisätietoja Driving Team Oy, Huttunen Janne puh. 050-5680884.
Uncategorized

Aurinkoiset vapputoivotukset!

OTAXI toivottaa kaikille rentoa, aurinkoista vappua! Perinteinen wappuajo kulkee Oulussa vapun aattona reitillä Moreenitie – Kiilletie – Raitotie – Ruskontie -Tulliväylä – Heikinkatu – Lävistäjä – Uusikatu – Limingantie – Automuseo. OTAXI kulkee reitillä kuin reitillä, olemme mukana myös Kärppien mestaruusjuhlilla. Meidät tavoitat tutusta numerosta 0600-30080 sekä mennen että kotiin palatessa!

Uncategorized

Toimiston vahvuus kasvaa

OTAXI kasvaa uudella työntekijällä. Sandholmin Piia aloitti asiakkuuspäällikkönä 16.4. ja työskentelee OTAXIn Linnanmaan toimistolta käsin. ”Otaxilla on vahva hieno brändi, on mahtava päästä viemään tätä sanomaa eteenpäin. Toimistolla porukka vetää yhtä köyttä ja olen ylpeä saadessani olla mukana Otaxin isoa joukkoa.”, kertoo Piia.

”OTAXI VIP on erityinen, hieno lisäkokonaisuus ja kokemus asiakkaalle. Muiden tärkeiden kokonaisuuksien ohella tämä on Otaxin brändille hieno lisä tarjontaan ja laadukkuuteen.”, Piia jatkaa. Vuoden alussa lanseerattua OTAXI VIP -palvelua on tilattu jo häihin, tärkeille yritysvieraille sekä kaveriporukoille, jotka haluavat pientä luksusta elämään. OTAXI VIP on kaikkien saatavilla ja varattavissa, järkevällä hinnoittelulla, tuomaan sitä jotain extraa taksimatkaan!

 

Uncategorized

OTAXI-kuljettajaksi?

OTAXIn kuljettajakoulutuksen jälkeen sinulla on valmiudet toimia kuljettajana OTAXI -takseissa. Olet varmaan huomannut uudistetun ilmeemme ja sen ovat huomanneet myös asiakkaamme, eli työtä rittää.
Joukkueessamme on aina tarvetta koulutetulle, oppimishaluisille ja asiakaspalveluhenkisille kuljettajille. Hakeudu nyt alkavaan koulutukseen ja tule osaksi OTAXI -teamia.

Kesto: 5 pv. 23.27.-4.2018 klo 9:00–16:00 Koulutuspaikka: Driving Team Oulu, Patela
Hinta: 540 € sis. alv.
Sisältää: taksinkuljettajan ammattipätevyys-koulutus, paikallistuntemuskoe, OTAXI -brändikoulutus

Ilmottautuminen https://kuljettajaopetus.fi/driv (kohdasta Perustason ammattipätevyys)

Ajankohtaista

OTAXI laajentaa palveluvalikoimaansa

Oulun Aluetaksi Oy (OTAXI) aloittaa korkeamman laatutason taksipalvelut Pohjois-Pohjanmaan alueella 16.2.2018. Taksitoimintaan liittyvien erityispalvelujen kysyntä on jatkuvassa kasvussa ja siksi OTAXI haluaa tarjota asiakkailleen heidän tarpeitaan vastaavia kuljetuksia. Uusi OTAXI VIP –palvelu on luotu vastaamaan nimenomaisesti asiakkaidemme erityisvaatimuksiin ja mahdollistamaan yksilöllisemmät taksipalvelut. OTAXI VIP –palveluiden pääasiallinen kohderyhmä on yritykset, mutta kasvavassa määrin palvelua käytetään sekä perhejuhlissa että arjen menoissa tarpeen mukaan.

OTAXI VIP –autot ovat väritykseltään mustia ja asiakkaan toiveesta liikkuvat VIP -kuljetuksissa ilman taksivaloa. Matkustusmukavuutta parantaa nahkaverhoilu, ja lisäksi asiakkaan käytössä on tabletin lisäksi päivän Kalevan sekä printti- että digitaaliversio. VIP -kuljetuksiin voidaan järjestää muita lisäpalveluja asiakkaan toiveiden mukaisesti. OTAXI VIP –kuljettajat ovat VIP –kuljetuksiin koulutettuja ja palvelualttiita. Kuljettajat ovat kielitaitoisia ja pukeutuvat tehtävän vaatimalla tavalla.

”Odotan innolla uuden palvelun aloittamista ja toivon, että pääsemme toteuttamaan asiakkaiden erityistoiveita kaikissa kyydeissä, oli kyseessä sitten työ, arki tai juhla. Pyrimme luomaan asiakkaillemme korkeatasoisen matkustuskokemuksen erityiskaluston ja osaavien kuljettajien toimesta. Toivotan kaikki tervetulleiksi VIP–autoihimme!” kertoo ryhmävastaava Teemu Käyhkö OTAXI:sta.

OTAXI VIP –palvelun voi tilata numerosta 0600 30083. Palvelut tilataan ennakkoon, jolloin sovitaan mahdollisista lisäpalveluista yhdessä asiakkaan kanssa. Kun OTAXIn VIP –autot eivät ole tilausajossa, ne ajavat taksikyytejä normaalisti OTAXIn välityksessä. Palvelu hinnoitellaan aina tapauskohtaisesti.

Lisätietoja:

Ville-Veikko Pohjola
toimitusjohtaja
puh. 050-3800580

Teemu Käyhkö
VIP –ryhmävastaava
puh. 0400-920530

Ajankohtaista

Asiakkuuspäälliköksi OTAXIIN?

OTAXI on kasvava taksialan kokonaispalveluja tarjoava välitysyhtiö, jonka välityksessä on Oulun alueella ja lähikunnissa yhteensä yli 300 taksiautoa. OTAXI –brändiin kuuluu myös Pohjanmaan Taksi OY ja KuRu -Taksi Oy, joten OTAXI –taksipalveluita tuotetaan lähes koko Pohjois-Pohjanmaan alueella yhteensä yli 550 auton toimesta.

Toimintamme kasvun jatkuessa haemme ASIAKKUUSPÄÄLLIKKÖÄ vastaamaan taksi- ja henkilölogistiikan palvelujen myynnistä sekä asiakashallinnasta.

Keskeiset tehtäväsi ovat:

– Olemassa olevien asiakkuuksien hoito ja kasvattaminen
– Uusasiakashankinta
– Myynti- ja markkinointityö
– Viestintään liittyvät tehtävät

Työhösi sisältyy taksipalveluiden myynti sekä asiakas- ja sidosryhmäyhteistyön suunnitelmallinen kehittäminen, markkinointi- ja viestintätehtävät yhdessä muun OTAXI –tiimin kanssa.
Tulet olemaan vastuussa olemassa olevien asiakkuuksien hoidosta, kasvattamisesta ja tarjouspyyntöihin reagoinnista ja osallistut brändin kehittämistyöhön.

Olet etsimämme henkilö, jos sinulla on kaupallinen tai muu soveltuva koulutus sekä omaat merkittävän ja laajan kokemuksen vastaavista työtehtävistä. Olet hyvä neuvottelija, varma esiintyjä ja sinulla on kokemusta B2B-myynnistä. Omaat ymmärrystä nykyaikaisten markkinointikanavien käytöstä. Henkilönä olet pitkäjänteinen ja haluat saada hyvää tulosta aikaan.
Edellytämme asiakaslähtöisyyttä, joustavuutta, aktiivista palveluasennetta sekä hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja. Kielitaito ja korkeakoulututkinto luetaan eduksesi.

Tehtävä on kokopäiväinen ja työpaikka sijaitsee Oulussa.

Tarjoamme sinulle itsenäisen ja monipuolisen tehtäväkokonaisuuden mielenkiintoisella alalla ja tilaisuuden olla mukana kasvavassa liiketoiminnassa. Lisäksi pääset mukaan nykyaikaiseen työympäristöön ja saat motivoituneet asiantuntevat työkaverit.

Lähetä ansioluettelosi ja videohakemuksesi palkkatoivomuksineen 11.3.2018 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Ville-Veikko Pohjola, puhelin 050-3800580, email ville.pohjola@otaxi.fi